vbetu проблемы

vbetu проблемы

Держи бонус!

vbetu проблемы добро пожаловать к веселью!

ЧИ МОЖНА ОТРИМАТИ БЕЗДЕП В vbetu проблемы?

Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу.

vbetu проблемы ЯК ОТРИМАТИ ВИГРАНІ ГРОШІ?

Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу. Для цього потрібно буде завантажити фото банківської картки із закритими центральними числами або скріншот е-гаманця. Завантажені документи будуть відображатися внизу сторінки, і якщо все гаразд – біля них буде вказано піктограму “Верифіковано”.

vbetu проблемы Особенности игр

Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу.