vbet2 star

vbet2 star

Играть сейчас!

vbet2 star переходите в мир игры!

vbet2 star Вітальний бонус до 150 000 грн + 550 FS на перші депозити

До основних документів належать фотографії або скани: Особливі вимоги пред’являються якості фотографій. Повинно бути добре видно ПІБ, дата народження, адреса проживання, номер самої картки (перші 6 та останні 4 цифри).

vbet2 star Бонус 100% + 300 FS для нових гравців на перший депозит

Особливі вимоги пред’являються якості фотографій. Повинно бути добре видно ПІБ, дата народження, адреса проживання, номер самої картки (перші 6 та останні 4 цифри). Код надавати не потрібно (його можна зафарбувати). Документи надсилаються співробітникам служби підтримки електронною поштою.

vbet2 star До 200 000 грн + 500 FS бонуса на перші депозити

Повинно бути добре видно ПІБ, дата народження, адреса проживання, номер самої картки (перші 6 та останні 4 цифри). Код надавати не потрібно (його можна зафарбувати). Документи надсилаються співробітникам служби підтримки електронною поштою. Адреса вказана у розділі «Контакти» на офіційному сайті. Кожен новий користувач vbet2 star (Gold Cup) запитує, що таке ідентифікація і в яких випадках вона може знадобитися?

vbet2 star Бонус 150% + 250 FS на перший депозит

Код надавати не потрібно (його можна зафарбувати). Документи надсилаються співробітникам служби підтримки електронною поштою. Адреса вказана у розділі «Контакти» на офіційному сайті. Кожен новий користувач vbet2 star (Gold Cup) запитує, що таке ідентифікація і в яких випадках вона може знадобитися? Поняття та опис ідентифікації ви можете розглянути докладніше у попередніх розділах. При використанні гемблерів одного платіжного інструменту організація може запитувати документи за власним бажанням.