vbetua страховка первой ставки

vbetua страховка первой ставки

До игры!

vbetua страховка первой ставки заходите в мир игры!

Способы входа в личный кабинет vbetua страховка первой ставки

Рекомендуємо пройти верифікацію відразу після реєстрації. Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані. Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках.

Вход в vbetua страховка первой ставки с помощью мобильного приложения

Без підтвердження особистих і платіжних даних кешаути будуть заблоковані. Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ.

Функционал личного кабинета vbetua страховка первой ставки

Для цього потрібно перейти у відповідний розділ особистого кабінету та підвантажити потрібні документи. Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ. Після успішного підтвердження особи можна переходити до верифікації платіжного методу. Для цього потрібно буде завантажити фото банківської картки із закритими центральними числами або скріншот е-гаманця.

Восстановление пароля от кабинета в vbetua страховка первой ставки

Також потрібно завантажити фото із документом у руках. Переконайтеся, що добре видно водночас і обличчя, і сам документ. Не можна, щоб обличчя закривало документ.