m.vbetua2 щедрик

m.vbetua2 щедрик

Держи бонус!

m.vbetua2 щедрик добро пожаловать к бонусам!

m.vbetua2 щедрик Страдаете от игровой зависимости?

Комісія за поповнення рахунку не стягується. Гравець повинен вносити кошти на свій баланс тільки з рахунку або розрахункових карт, які зареєстровані на його ім’я. Гроші від третіх осіб ( друзі, родичі ) m.vbetua2 щедрик не приймає.

ᐉ Нужно ли подтверждение личности при выводе средств с m.vbetua2 щедрик?

Гравець повинен вносити кошти на свій баланс тільки з рахунку або розрахункових карт, які зареєстровані на його ім’я. Гроші від третіх осіб ( друзі, родичі ) m.vbetua2 щедрик не приймає. У разі порушення цього правила, усі виграші будуть конфісковані та повернуті ігровому майданчику. Гравець має право складати заявку на виведення коштів за умови того, що вніс один депозит.

ᐉ Можно ли играть бесплатно в m.vbetua2 щедрик?

Гроші від третіх осіб ( друзі, родичі ) m.vbetua2 щедрик не приймає. У разі порушення цього правила, усі виграші будуть конфісковані та повернуті ігровому майданчику. Гравець має право складати заявку на виведення коштів за умови того, що вніс один депозит. m.vbetua2 щедрик ВИП може утримувати 10% (але не менше 0,5 USD) від виведеної суми, використовуючи їх в якості витрат на проведення платежів. Виплати виконуються щодня.

Ліцензоване m.vbetua2 щедрик має відповідати низці вимог:

У разі порушення цього правила, усі виграші будуть конфісковані та повернуті ігровому майданчику. Гравець має право складати заявку на виведення коштів за умови того, що вніс один депозит. m.vbetua2 щедрик ВИП може утримувати 10% (але не менше 0,5 USD) від виведеної суми, використовуючи їх в якості витрат на проведення платежів. Виплати виконуються щодня. Якщо гравець підтвердив адресу електронної пошти, номер телефону, а його персональна інформація пройшла перевірку, сума до 15 000 гривень буде виведена протягом 5 робочих днів після складання заявки. Сума в межах 15 000 – 500 000 гривень виводиться протягом 21 робочого дня.